Breaking News
 |  | 

Familie Ahles

Aan site wordt gewerkt; familie Cornelis Ahles-Verweij uit Nieuwkoop

img-responsive

Mijn moeder, Anna Ahles-Verweij heeft van haar moeder mee gekregen om systematisch albums en plakboeken te maken. Mijn moeder heeft er naar schatting – ze is nu in de 90-tig – zo’n vijfhonderd gemaakt. De meeste gaan over de familie, Nieuwkoop en bijna alle personen vanuit de stamboom van het huwelijk van mijn  moeder met mijn vader (Cor Ahles 8 december 1923 – 6 november 2008) hebben hun eigen album.

Ik ben bezig deze albums één-voor-een- in te scannen en op deze site te publiceren. Wat ik wil proberen dat vanuit de stamboom alle personen van de Ahles, Ahlers en Verweij te laten verwijzen naar al het foto-materiaal en vooral krantenknipsels en familie-post wat beschikbaar is of komt.

Dat vergt enige tijd. Als het gelukt is zal ik iedereen waarschuwen!

Dick Ahles

Hilversum, september 2016

 

Share
aan-site-wordt-gewerkt-familie-ahles-verweij-nieuwkoop

ABOUT THE AUTHOR

Familie Stamboom

Het middelpunt van deze familie Ahles website is het huwelijk op 14 oktober 1948 te Nieuwkoop tussen Cornelis Ahles en Annie Verweij. Van dit echtpaar worden albums getoond van hun (groot)ouders), zowel de broers als zussen van vaders (Familie Ahles) zijde als die van moeders (Famile Verweij) zijde. Verder natuurlijk hun kinderen Margriet, Dick (ik), Henk en Kees. En de hun (klein)kinderen.
Verder zijn er albums en verhalen/documenten van hun woonplaatsen (Nieuwkoop, Amsterdam, Haarlem), hun vakanties (Teckleburg) en goede vrienden en kennissen. Nieuwkoop staat hierbij vaak centraal.